Tiltakshaver / byggherre | Modum Kommune Lokalisering | Stahlsberg, Geithus, Modum Kommune Størrelse | BRA 2075 m² Ferdigstilt/Status | 2019

Kort tekst som beskriver: Barnehagen er bygget som en 7 avdelinger barnehage. Bygget ligger delvis inn i terrenget slik at alle avdelinger får direkte tilgang ut på terreng, øst, sør og vestvendt. Dette er viktig for at flyten og bruken av bygget. Det er 2 viktige sentrale rom i begge plan, et felleskjøkken i 2. et. og et fellesrom/amfi i 1.et. 2 og 2 av avdelingene ligger tett opp mot hverandre for at man lettere kan dele og slå sammen i grupper.

Type prosjekt: Nybygg, kommunal barnehage

Konsept/ide/hovedgrep: Bygget har et svakt skrånende tak som følger et mildt terreng på Geithus. Bygget består av 1 hovedvolum, samt 1 mindre. Det største volumet ligger inn mot en naturlig terrengforhøyning. Det minste volumet er for de minste barna/småbarnsavdelingene og har et eget utendørsareal som er forbeholdt de minste. Utsyn/vinduer er tilpasset også til de minste som og holder seg mye på gulvet, dette gir god oversikt for alle aldre.